CIKLI I JETES SE PRODUKTIT PDF

If you looking for Cikli Jetes Se Produktit.. If you are areader who likes to download vw. Cikli Jetes Se Produktit Pdf to any kind of device,whether its your laptop. Cikli i jetes se produktit (marketing) Cikli i jetes se produktit ( by sabir_ 6 years ago. English · Español · Português · Français · Deutsch · About · Developers &. Cikli i jetes se produktit (marketing). Sabir Asipi · Apresentaçao Carlos Paixao. claudiafrias · English · Español · Português · Français · Deutsch.

Author: Juzahn Aradal
Country: Chad
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 17 October 2005
Pages: 29
PDF File Size: 3.4 Mb
ePub File Size: 18.98 Mb
ISBN: 255-2-92238-639-7
Downloads: 46665
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nimi

Prdorimit t shprndarje t kanaleve t reja.

Marketingu, Tregu dhe segmentimi – se produktit, fuqine blerese oroduktit interesat e klaseve T heq investimet n mnyr t przgjedhur duke braktisur segmentet jofitimprurse, n favor t boshllqeve t favorshme niche q krijohen n treg. Punimi i Produktit Pp01 Documents. Koncepti i Produktit Te Ri Documents. Ndrmarrja prballet me nj konkurrenc potenciale dhe duhet t zhvilloj shpejt preferencn pr markn e saj.

  ARAB MIND RAPHAEL PATAI PDF

Bazat e marketingut punimi i produktit Education. Modifikimi i marketingut miks.

Cikli i Gazit – Impianti i Kombinuar Documents. Shtimi I dendesise te perdorimit Shtimi I nivelit te konsumit per cdo rast. Udhzim pr prdorim -?? ShprndarjaPrzgjedhse heq dor nga kanale q nuk sjellin fitim Bie aq sa duhet pr t ruajtur klientel besnike4.

CJP – Cikli Jetesor i Produktit

Identifikimi i produkteve dshtake. Ekziston nj konkurrenc e lart. Begatimi i produktit 1. Madhsia e tregut sht e kufizuar.

CJP – Cikli Jetesor i Produktit

Karakteristikat e fazave te CJP? Produkti sht i njohur. Blersit jan t ndjeshm ndaj mimit.

Esenca e Produktit 2. Cikli Jetesor i Produktit Documents. Pra duhen shpenzime pr promocion. Koha e vnies n dispozicion t klientit t produktit ushqimor, dhe veanrisht shprndarja e pamjaftueshme me pakic.

Ne konsumatore; Segmente te reja dhe Fituarit e konsum. Produktti e strategjisNdrmarrja n nj treg n rnie ballafaqohet me pes opsione strategjike: Goditjes s segmenteve t reja.

1. Njohja me konceptin e Eko Projektimit by florida metani on Prezi

Publicitetit pr krijim paraplqimesh. Kostoja pr njsi prodhimi ulet shum n kushtet e ekonomis s shkalls, kur vllimi shtohet.

  LE COSMICOMICHE DI CALVINO PDF

Dimenzionet e ProduktitLufta e konkurences jashte sferres se prodhimit Cikli i jetes se produktit Metoda Pedagogjike qe do te perdoret ne seminarin e radhes Studenteve ju jepet paraprakisht nje rast studimi mbi gjithe T paksoj apo shes aktivet sapo sd nj shans, d. Rregullore – Cikli i Dyt Documents.

Tregu sht i gjer. Progresi es on n lindjen eprodukteve t reja q zvendsojn ekzistuesit. Prmirsimit t cilsis s produktit ose shtimit t modeleve t tjera karakteristike. Mosha dhe cikli i jetes Psh. Bindjes prmes publicitetit dhe jo vetm realizimit t njohjes. Kostoja e lart e produkteve. Cilat jane llojet e ndyshme te CJP?

Posted in Art